Merhaba arkadaşlar samsung kulaklığımı kaybettim yerine bir kulaklık almayı düşünüyorum. 130 liraya kadar çıkabilirim aklımda sennheiser var ama tam olarak nasıldırlar bilmiyorum. Metal müzik dinliyorum ona uygun olabilecek mümkünse önerirseniz sevinirim. Kulak içi ya da değil fark etmez.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hocam teşekkürler dediğiniz sitelere baktım fakat o kulaklıklar türkiyede satılmıyor genel olarak aliexpress üzerinden. Açıkçası 1 ay bekleyip de pişman olmak istemiyorum ses kalitesinden dolayı. Sizin önerebileceğiniz bir şey var mıdır metal müziğe gidecek?
ALİEXPRESS 300+ ÜRÜN TAVSİYESİ ALIŞVERİŞ REHBERİ VE ÇOK DAHA FAZLASI İÇİN İMZAMDAKİ KONUYA GÖZ ATMANIZI TAVSİYE EDERİM VEDE SİZ HER TÜRLÜ KONULARDA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUM https://forum.donanimhaber.com/m_120124195/tm.htm ------------------------------------------------------- http://www.chnprice.com/go.php?z=XEeDcbLIQ4&ext=1 ALİEXPRESS`DE ÜRÜNLERİN EN UCUZ FİYATLARINI BULMAK FİYAT GEÇMİŞİNİ GÖRMEK ARADIĞINIZ ÜRÜNÜ KOLAYCA BULMAK ( bir resime sağ tıklayıp ''seach imaga on aliprice'' tıklayarak aliexpress de resimi aratabilirsiniz) ALİEXPRESS ÜÇKAĞITÇILARINDAN KORUNMAK VE ÇOK DAHA FAZLASI İÇİN BU TARAYACI UZANTISINI MUTLAKA YÜKLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR.HER ALİEXPRESS KULLANICISINA LAZIM :) http://www.chnprice.com/go.php?z=XEeDcbLIQ4&ext=1 <
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >