Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
1335
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ADSL interet önerisi
H
9 yıl (1356 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Şu an TTNET kullanıyoruz ve taahhüt süremiz 4 gün sonra bitiyor. Evimiz fiber desteklemiyormuş (bakır kablo var, ADSL destekler felan diyolar).
Şu an TTNET'in 16 MBİT'lik 75GB AKK'li internetini kullanıyoruz ve 60 TL ödüyoruz. İndirme hızı olarak 1.2MB/S veya 1.3MB/S ile indiriyor. Yükleme hızı yok gibi bir şey :) AKK olarak yine 75 GB veya yukarısı istiyoruz. İndirme hızımız en fazla ne olabiliyorsa o olsun istiyoruz ve yükleme hızımızda idare edebilecek bir şey olursa tadından yenmez. Fiyat olarak en fazla 80 TL diyebilirim. Aklıma gelenler bunlar. Önerilerinizi bekliyorum.
Okuyan ve yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler :)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
9 yıl (636 mesaj)
Yüzbaşı

ADSL alt yapısı olarak hepsi türk telekomun alt yapısını kullanıyor ve bir şikayette Türk Telekom kendi müşterilerine öncelik verip diğer isslerin müşterilerini oyalıyor.

ADSL hattında sorun yaşayan biri değilsen hattını kapatmadan direk turk net e taşıyabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl (1356 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Türknet'ten memnun olan pek insan yok gibi. Bu yüzden türknet düşünmüyorum. Uydunet'te daha uygun fiyatlı ve daha mantıklı seçenekler buldum ama uydunet hakkında hiçbir fikrim yok. Türk telekom düşünmeme sebebim ise upload hızının aşırı yavaş oluşu.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AYavasci
A
9 yıl (636 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: hasanalp44

Türknet'ten memnun olan pek insan yok gibi. Bu yüzden türknet düşünmüyorum. Uydunet'te daha uygun fiyatlı ve daha mantıklı seçenekler buldum ama uydunet hakkında hiçbir fikrim yok. Türk telekom düşünmeme sebebim ise upload hızının aşırı yavaş oluşu.

ADSL de hepsi aynı.Hiçbir fark yok.Uydunet alt yapısı varsa oturduğun yerde ona geç


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
9 yıl (15332 mesaj)
Yarbay

2016 Mart ayından beri kullanıyorum.
Memnun olanda var olmayanda her firma Dört dörtlük değildir.




Bu mesajda bahsedilenler: @hasanalp44
H
9 yıl (1356 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Uydunette upload hızı hakkında bilgi vermemişler. Bir biginiz var mı?




Bu mesajda bahsedilenler: @AYavasci
K
9 yıl (24177 mesaj)
Yarbay

türknette bende sorun yaşayan çok kullanıcı gördüm.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 11 Aralık 2016; 17:56:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Q
9 yıl (571 mesaj)
Yüzbaşı

Sorun yaşarsan hepsinde yaşarsın fakat bu sorunu gidermekle yükümlü olan telekom ekipleridir eğer bir sorun olupta düzeltilmiyorsa kabahat bu hizmete aracı olan firma değilde arızayı gidermekle yükümlü olana bulunmalı.

Tt harici bir firmadan bağlantı aldığınızda herhangi bir arıza olduğunda telekom ekiplerine bildirim gönderdiniz mi diye sorgulamayı yapmayıda unutmayın.

Sen aliden hizmet alıyorsun ama arıza kısmına veli bakıyor ahmet aliye hattımı düzelt diyor aracı olan ali veliye iletiyor, veli de hallderiz, bakarız, ayarlarız diye sallayıp en son raddeye gelene kadar müdahele etmiyorsa ahmetin ne suçu var alinin ne suçu var?

Kabahat veli de!

Bilinçlenin bi zahmet.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Y
9 yıl (890 mesaj)
Teğmen

bende 2 yıl önce vodafone süpernete geçtiğimde yeni hat bağlantı işlemlerini yavaşlatma politikası yapıyolardı gittim telekomun altını üstüne getirdim ertesi gün saat 10da kapıda beni bekliyodular kabloyu evin içine kadar çektiler hukuk devletiyiz ama orman kanunları tıkır tıkır işliyor.



-
9 yıl (294 mesaj)
Onbaşı

Vodafone süpernet alma ağlarsın benim gibi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
9 yıl (141 mesaj)
Teğmen

ben himmet kullanıyorum fakat oris telekom veya işnet tavsiye ederim oris telekomun 16 mbit 50 gb akn ideal gibi modeminiz varsa benim yok modemle 60 oduyorum 8 mbit 50gb



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
9 yıl (8711 mesaj)
Yüzbaşı

Hasan kardeşim, 2017 yılını bekle, kotalarda artış ve yeni tarifelerin gelmesi yüksekle beklenmekte. Şimdi kampanyaya imza atarsanız anlaşmamız o yönde deyip, güncel kota değerlerinden muaf tutulursunuz.



M
9 yıl (13223 mesaj)
Yarbay

Upload turkcell fiber alt yapısı yoksa pek farketmiyor. Uydu net yeni adıyla kablonet varsa bina da kesinliklike bir dakika beklemeyin.

Türk net yeni aboneliklerde sıkıntılı. Geçiş yapacaksanız pek bir sıkıntı yok. Hatta yurt dışı çıkış hızları türk telekom dan daha iyi. Akşam sekizde 2 mbps hızla youtube a girmezsiniz türk telekom gibi.

İlla Türk Telekom diyorsanız müdürlüğe gidip dilekçe doldurun iptal için. Dilekçe doldurduktan sonra sizi arayıp son bir teklif yapıyorlar. Onu kabul edin. Dilekceden önceki teklifleri kabul etmeyin. Mümkünse taahhutsuz bir şeyler almaya çalışın. kendinizi bir saglayiciya baglamayin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.