1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Öyle günlük işlerimde kullanmak için (sosyal medya , mail, film izleme vb. yani oyun hariç) bir bilgisayar alacam da. fiyat/performans olarak iki bilgisayar arasında kaldım. hangisini almalıyım veya alternatif bir şey önerebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarlar;
http://www.hepsiburada.com/hp-250-intel-core-i3-5005u-2-0ghz-4gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-w4n06ea-p-HBV000001YSIU?magaza=Hepsiburada
http://www.hepsiburada.com/asus-x540la-xx532t-intel-core-i3-5005u-2-0ghz-4gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000001VOKN?magaza=Hepsiburada
not: bütçe aşağı yukaru bu civarlarda, performans çabuk eskime bakımından i5 veya alternatifler açığım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.