Malum Trump seçildi diye homurdanmalar olmakta orda. Yarın öbür gün bir kaç başarısızlıkta, bunun üzeri vietnamda veya ırakta olduğu gibi kapatılmazsa, halk bunu görüp, bu adamlar bizim paramızla ne yapıyor diye sormaya başlarlarsa, sonrasında da abd bölünürse sizce ne olur?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ABD bölünmez. Bölünse bile Türkiye kendi kendine yeter.
Türkiye kendi kendine yeter yahu, ekonomimiz harika, ülkede terör sorunu zaten yok, şehit vermiyoruz, ötv, verginin vergisi bile alınmıyor zaten. bilim desen uçuyoruz yahu okullarda bilimsel veriler süper işleniyor, komşu ülkeler ile acayip sıkı bağlarımız var, halk hiç kutuplaşmamış herkes birbirine saygı duyuyor, ithalat ihracat dengemiz acayip derecede iyi, abd batsa bile ihtiyacımız yok ona, bi tekmede biz vururuz, yolsuzluk falanda yapmıyoruz yahu ne kadar iyi insanlarız biz böyle lan?
ABD içerisinde de sağlam sallantılar mevcut yıllardır var California hep söylüyor ayrılalım diye ancak böyle bir durum olmaz sanırım, olsa da bizi pek etkilemez. Bir çoğu bizi barbar olarak bildiği için olası bir göç durumunda burası tercih edecekleri son ülke olur sanırım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.