Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
644
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Saçımı Nasıl Uzatırım
B
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Saçım fazla uzamıştı kestireyim dedim ama üşengeçliğimden berbere gidemiyodum 1 hafta falan geçti yurtta berber açıldı (kyk yurdunda kalıyorum) bi fiyatını sorayım dedim kahvaltıdan sonra gittim sordun saç traşı ne kadar diye adam 10 lira dedi iyi falan çıktım para aldım yukardan aşağı indim adam sordu nasıl olsun bende anlattım şöyle böyle adam kesmeye başladı tam bir kazma çıktı az kalsın kulağımı kesiyordu Özür diledi falan bende üstüne gittim biraz adam kızardı bende içimden çok mu üstüne gittim derken birden kollarımı masaya bağladı çıkardı makinayı 3 numara kesmeye başladı ben buna sövüyom falan allahtan zamanında nonja dersleri almıştım birden koltuğun kolluklarını koparıp elimi serbest bıraktım sonra verdim odunu adama pata küte dalıyorum acımak yok adam iyice kızardı birden ıslık çalmaya başladı züper nonja çetesi içeri damladı adam da zubraniye dönüştü nonjaları bi güzel tokatladım ama adam beni enseden yakalayıp zondana attı sonra morcan dide geldi beni kurtardı bende kafamda kıl kalmasın diye duşa girdim şimdi yemek yicem tavsiye alıyım saçımı nasıl uzatırım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi binLadin710 -- 10 Kasım 2016; 17:38:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Teğmen

Krdş burası inci değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Ilk denememdi

Çok özendim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Zireael
A
7 yıl
Yarbay

Okumayın zubraniye!!1!!



C
7 yıl
Teğmen

ilk denemene göre oldukça başarılısın
arada zebani görmek iyi oluyo özlemişiz



C
7 yıl
Onbaşı

Güzel olmuş.



B
7 yıl
Binbaşı

açmayın zuper nunja çetesi



J
7 yıl
Yüzbaşı

Böyle yapınca komik olmuyorsunuz, başka bir şey oluyorsunuz. Neyse ki yazının sonunu gördüm de bu çöp şeyi okumak durumunda kalmadım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.