Keyifli forumlar. Elime parrotun ck 3100 model bluetooth kiti gecti.ancak montajla alakali sorun çıktı.cihazi parrotun gaziantep servisine goturdum.arabam 2012 model passat.ancak iso adaptoru olarak fordun adaptoru mevcut.servis direk bu adaptorle takti ancak cihaz calismadi.yaziliminin bozuk oldugunu soylefi.daha sonra kendim söktugumde bazi soketleri duzgun takmadigini farkettim.duzelttigimde cihaz gayet guzel calisiyordu.ama bu sefer de arabayi stop ettigimde kapanmasi gerekirken kapanmiyor.guncellemesini de yaptim ancak sonuc degismedi.ayni servise goturmek istemiyorum cunku isten anlamiyorlar.
Benim sorum vw adaptorunu alirsam sorunum hallolur mu.yoksa cihazda mi sorun var.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Elime parrotun ck 3100 model bluetooth kiti gecti.ancak montajla alakali sorun çıktı.cihazi parrotun gaziantep servisine goturdum.arabam 2012 model passat.ancak iso adaptoru olarak fordun adaptoru mevcut.servis direk bu adaptorle takti ancak cihaz calismadi.yaziliminin bozuk oldugunu soylefi.daha sonra kendim söktugumde bazi soketleri duzgun takmadigini farkettim.duzelttigimde cihaz gayet guzel calisiyordu.ama bu sefer de arabayi stop ettigimde kapanmasi gerekirken kapanmiyor.guncellemesini de yaptim ancak sonuc degismedi.ayni servise goturmek istemiyorum cunku isten anlamiyorlar.
Benim sorum vw adaptorunu alirsam sorunum hallolur mu.yoksa cihazda mi sorun var.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >