Bir buçuk saat önce telefonu elime aldığımda telefonun kendi kendine kapandığını farkettim. Sonrasında açmaya çalışınca açılmadı. Şimdi hem güç tuşu hem de home tuşuna basınca hiçbir şey olmamış gibi açıldı. Nedeni ne olabilir? Sorun mu var telefonda?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ayda yılda bir,böyle şeylerin olması normaldir. Gecen benim 5s cihaz da durduk yere kapandı,sonra kendiliğinden acışdı Sık sık olursa sıkıntı var demektir
Kendiliğinden kapanıp açılmalar bende de oluyor. Haftada bir kere falan denilebilir bazen iki kere. Bu sefer tamamen kapandı ancak iki tuşa aynı anda basınca açıldı. Bir sıkıntı var sanırım telefonada
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.