Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
341
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony C4 ekran değişimi
S
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, elimde ekranı kırık biri sony c4 var. Servise versem en az 500 kağıt veririm herhalde. Tamircide 300 falan kurtarabilirim ama ne kadar dayanıklı olur bilmem. Telefonun ederi de çok olmadığından yeni telefon mu almalı ya da sizce tamir mi ettirmeli? Özel tamirciler iyi yaparlar mı? Telefonu bu haliyle satmaya çalışsak satabilir miyiz? Bu işlerde tecrübe yaşamış biri cevaplarsa sevinirim.
Edit: arkadaşlar serviste yaptırdım. 275lira fiyat verdiler. 15 iş günü sonra cihazı aldım. Yedek parçası gelecek diye beklettiler. Ben servis fiyatı ne olur diye çok aramıştım benim gibi arayanlar için yazdım.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.