Turkcell'den alınan Akıllım Güvende sigortası çalınma, gasp, kapkaç vb hiç bir durumda kesinlikle fayda etmiyor. Tamam biliyorum alırken sigortanın kapsamını araştırmam gerekliydi Ancak satışçılar genelde sigorta adı altında satış yaptılarından ve kullandıkları sigorta kelimesinden dolayı önceden bahsetmiş olduğum konularıda kapsıyor sanıp alıyor. Sonrasında da hüsran yaşıyor. Başıma gasp olayı geldi ve Akıllım Güvende'nin bunu kapsamadığını öğrenmiş bulunmaktayım. Akıllım Güvende Asistan Paketi alacak arkadaşlar sigorta kelimesinden dolayı olumlu bir ön yargıyla karşılaşmasınlar diye bu konuyu açmak istedim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Merhaba arkadasim benim telefon calindida simdi ben turkcell e gitsem para iadesi veya yenisini verme imkanlari yokmu turkcell in kendi sitesinde okudum 500 tl geri odeme imkani var diyordu.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.