Fluence aracının ön camının bittiği yerde (alta doğru) bir plastik var.hatta silecekleri ordaki plastik.o plastiğin camla birleştiği yer sanki fare kemirmiş gibi. Acaba camdan süzülen su o delikten geçince nereye gidiyor.o enlemesine plastik parça satılıyormu
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Genelde Renaultlar bu konuda en iyileri merak etme, en sıkıntılıları PEJO-citroen (özellikler 308 ve c4 ün o bölümleri)... sağa ve sola doğru akıntının gideceği bir kanal var direkt motor bloğuna dökülmüyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >