Arkadaşlar merhaba DVD writer'ım bozuldu hiçbir şekilde dvd yazmıyor. Bilgisayardaki recovery dosyalarını almak istiyorum lakin bilgisayar cd olmadan vermiyor. CD tak ona yazdırıcam diyor. Benimde writer'ım bozulduğu için alamıyorum. Sorum şu ki yarattığım sanal sürücüye dvd var gibi gösterip dosyalarımı sahte bir şekilde yazdırıp daha sonra oradan usb'ye taşıma yapabilir miyim ?
Ve ya başka ne tür yollarla dosyaları alabilirim. Sürücülerle birlikte 9 gb felan.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sanal sürücüyü yaratıyorum. Orada sıkıntı yok. Sıkıntı bu sanal sürücüde boş dvd varmış gibi gösterip yazım yapmakta, yani sanal sürücüye sanal bir dvd takıcam. sonrasında da dosyaları taşınabilir belleğe aktarıp koruma altına almak.
Sorum şu ki yarattığım sanal sürücüye dvd var gibi gösterip dosyalarımı sahte bir şekilde yazdırıp daha sonra oradan usb'ye taşıma yapabilir miyim ?
Ve ya başka ne tür yollarla dosyaları alabilirim. Sürücülerle birlikte 9 gb felan.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithri -- 20 Ağustos 2016; 14:32:10 >