Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
622
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bugün okuldan kaydımı sildirdim ama e-kayıt yaparken bir sıkıntı çıkıyor bi bakın
L
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet bugün gittim kaydımı sildirdim diplomamı aldım geldim e-devlete girip yeni kazandığım üniversiteye kayıt yaptırmaya çalışıyorum fakat şöyle bir uyarı geliyor

quote:

Yükseköğretim Bilgi Sistemi'nde yerleştiğiniz programa denk (lisans-lisans veya önlisans-önlisans) örgün bir programda kaydınız bulunduğundan, e-kayıt işleminiz yapılamamaktadır. Kaydınızın bulunduğu üniversite ile irtibata geçip Yükseköğretim Bilgi Sistemi'nden kaydınızı sildirmeniz durumunda e-kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Öğrencilik kaydınız olduğu sürece kayıt işleminiz yapılamayabilir. Yerleştiğiniz üniversiteden konu hakkında bilgi alabilirsiniz.


Kaydımı sildirdikten bir süre sonra mı YÖKSİS'e yansıyor ? Bu durumu yaşayan veya bu durum hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycosthene -- 12 Ağustos 2016; 21:32:47 >

G
8 yıl
Çavuş

Bence yarın sorununuz çözülmüş olur dediğiniz gibi biraz gec bildiriliyor sildirme işlemi ben bu gibi degil ama buna benzer bir durum yasadım eğer yarında sorun çözülmezse Pazartesi okulunuzu arayıp öğrenin



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yukarı



Y
8 yıl
Yüzbaşı

Ben bu sabah sildirdim, 15.00 civarına kadar bende de öyleydi. Okulun sistemden kaydınızı silme hızına bağlı olarak değişiyor bu süre. Ama çok uzun sürmez gibi. 2-3 gün sonra da silinmezse okulu biraz zorlar süreci hızlandırırsınız en kötü.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ya diplomayı alana kadar canım çıktı bi ilgisizlik özensizlik, dilekçeyi verdiğim ilk sekreter gerekli yere dilekçemi gönderiyor 10 dakika içerisinde ardından tam 5 saat boyunca tek bir kişi yüzünden ortalıkta dolanıyorum , daha sonra sürekli sormama dayanamayan öğrenci işlerinden birisiyle gidiyoruz o bekleten şahsa 10 dakika içinde evrakları gönderiyor teslim alıp gidiyorum madem bu kadar kısa sürede halledeceksin neden bekletiyosun anlamıyorum , Pazartesi kayıtlara başlıyorlar o güne kalmaz inşallah yoksa sıkıntı


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Yenilmez Armada 1905
L
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Pazartesi günü de okulda kayıtlar başlayacak inşaallah o güne kalmadan hallolur




Bu mesajda bahsedilenler: @b_n
Y
8 yıl
Yüzbaşı

Yanlış bilmiyorsam 12-16 Ağustos arası e-kayıt hocam. Salı gününe kadar şansınız var, halledersiniz sorununuzu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Lycosthene
L
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

B
8 yıl
Çavuş

Hocam ben kaydımı tercih sonuçları açıklanmadan önce sildirdim, vakit daralmasın diye.Lise diplomamı alıp kaydımın silindiğini söyledikleri andan 15 dakika sonra e-devlettende kaydım silinmişti.Bence okulunuza gidip bu konuyu takip edin, zaman daralıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.