Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
797
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni başlayacağım
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar üç adet sorum var,

1- Oyun da en ufak bir p2w var mı ?

2- Gelişmek mantığı kavramak çok uzun sürüyor mu ?

3- Oyunu öneriyor musunuz ?



L
8 yıl
Er

1. soruda ne soruyorsun anlamadım
2. soru için gelişmek ve matığı kavramak çok uzun değil ama oyunda ki premium olayları beni soğuttu yani 3 günlük ücretsiz premium hesapla normal hesap arasında çok fark var. Ama oyunu iyi oynuyorsan başka.
3.Oyunu önriyorum güzel bende bir ara sarmıştım ama bıraktım şimdilerde.




Bu mesajda bahsedilenler: @microlap
.
8 yıl
Çavuş

1. Dolu oyuna girdiginde hangi tarafın kazanacagı %90 imtimalle belli. Oyunda %50 kazanma oranını yaklaşmayı saglayan saçma sapan bir sistem var, kazanacak takımdaysan mermiler daha isabetli gider, geneldede attıkların deler yani dmg verir

2 oyun için premium olacaksın (benim gibi psiko degilsen zor, presiz 10 tane t10 tsnk kastım). Preli iken yaklasık olarak, presiz durumdayken kazandıgının 2 katını kazanırsın(tamir ve mermi masrafını cıktıktan sonra)


3 kesinlikle ÖNERMİYORUM
Ben hesabımı sattım, şuan gayet mutluyum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
8 yıl
Çavuş

1. Oyunda premium sistemi mevcut %50 fazla exp ve para kazanimi saglar, oyun ıcine bir etkisi yoktur, premium tanklarda vardir satilan ancak bunlardan korkmana gerek yok çok güçlü tanklar değillerdir oyun icin para kazanımı fazla oldugu icin farm amaci ile kullanilirlar.

2. Mantigi anlaman fazla uzun sürmez tanklari ve haritalari tanıman önemlidir. Hangi tanka nerden vurabilirim ve haritada nerelerde durmalıyımi ögrenmen onemlidir, ayrica tank siniflarinin oyun stillerinide bilmen biraz zaman alacaktır. Örneğin : orta tankların topları çok güçlü olmamasına ragmen hızları ve serilikleri ile avantaj saglamaya çalışırken, ağır tanklar guclu zırh lari ve topları ile avantaj sağlarlar.

3. Oyunu tavsiye ederim, lvl kasma ve birilerine yetişmek gibi bir kaygınız olmaz, kendinizi çok kaptirmayin ve arkadaşlarinizla beraber oynarken cok keyif alabilirsiniz, klan sistemi mevcuttur seviye 10 tanklar ile gerceklesen klan savaslari yapılır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
8 yıl
Er

1-) Pay To Win ( p2w anlamayanlar için) mantığı oyunda yok bu oyunda para yatıranların ekstraları sadece premium özellikler oluyor ki bu ortalama f2p her oyunda bulunuyor.

2-) Gelişimleri öğrenmek aşırı derecede kolay zaten tek yapman gereken deneyim kasarak tankın geliştirmelerini açman. Önemli olan tankları nasıl kullanacağını öğrenmen biraz zamanını alabilir ancak bunun için youtube den videolar ve twitch ten yayınlar izleyerek hangi tank ile neleri yapabilirsin öğrenebilirsin.

3-) Kimsenin dediğine kulak asma oyuna başlamadan. Kimisi sever kimisi sevmez bu senin oyuna nasıl baktığına bağlı bir durum. Ama kesinlikle denenmesi gereken bir oyun.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.