Yeni geldim türknete hız gayet güzel ping de çok iyi. ancak 5dk da bir internet 5sn liğine donuyor. bunu özellikle dotada oynarken görüyorumş. 5sn herşey donuyor. bi oyunda 5-6 kere yaşıyorum. bunu bildirdiğimde sorunun modem veya pc kaynaklı olabileceğini, kendilerinde öyle bir sorun gözükmediğini söylediler. ancak ben aynı modemi başka bi yerde kullandım orda bi sorun yoktu, aynı zamanda aynı modemi kullanan kardeşimde de aynı sorun yaşanıyor. internetten kısa bir araştırma yaptığımda splitterın çözebileceğibi buldum ama o da işe yaramadı. sonuç olarak müşteri hizmetlerine e-posta attım internetin koptuğuna dair. hala beklemedeyim. hız/kota/fiyat paritesi oalrak piyasadaki en iyi sağlayıcı ama şu olay olmasaydı çok iyi olurdu. aynı zamanda başka oyunlarda da sürekli dc alıyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.