GTC 2015'de NVIDIA 2016 yılı içinde Maxwell mimarisini yerine Pascal mimarisine bırakacağını duyurmuş ardından 4 Nisan 2016'da da Nvidia GP100 kodadıyla bu yıl arkasını yeni Pascal GPU'ların da takip edeceği ilk Pascal mimarisine sahip ekran kartını piyasaya sürmüştü. 2018 Yılı içerisinde Nvidia daha yeni bir mimariye sahip kodadı Volta olacak olan ve Pascal mimarisine göre 2 kat güç verimliliği ve hatta daha yüksek bant genişliğine sahip 64GB HBM2 Ram kapasiteli mimarisini piyasaya sürecek. < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
Sonra 2018 dendi. Daha sonra 2017 dendi. 2017'de çıktı. Turing, Ampere gibi ifadeleri ise halka açık etkinliklerde hiç göstermedi. Kapalı toplantılarda bunları gösterdiği söylendi. Zaten görenlerden biri çıkıp yeni mimarinin adı Turing olacak dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 20 Ekim 2018; 20:41:54 >
GTC 2015'de NVIDIA 2016 yılı içinde Maxwell mimarisini yerine Pascal mimarisine bırakacağını duyurmuş ardından 4 Nisan 2016'da da Nvidia GP100 kodadıyla bu yıl arkasını yeni Pascal GPU'ların da takip edeceği ilk Pascal mimarisine sahip ekran kartını piyasaya sürmüştü.
2018 Yılı içerisinde Nvidia daha yeni bir mimariye sahip kodadı Volta olacak olan ve Pascal mimarisine göre 2 kat güç verimliliği ve hatta daha yüksek bant genişliğine sahip 64GB HBM2 Ram kapasiteli mimarisini piyasaya sürecek.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Kaynak: http://videocardz.com/specials/roadmaps
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.