Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
832
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hp Laptop açılmama sorunu
M
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba Hp dv6-2015et marka laptopum var. Bilgisayar bugüne kadar sorunsuz çalışıyordu. Bugün sabah açtığımda ekrana herhangi bir görüntü gelmedi. Caps lock ışığı 3 saniye aralıkla yanıp sönüyordu. Bende bilgisayarın ram ile bios pilini söküp taktım. Bu işlemden sonrada gene açılmadı ama artık caps lock ışığı hiç yanmamaya başladı sizce sebebi ne olabilir, büyük bir arızamıdır?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.