Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1008
Tıklama
3
Öne Çıkarma
ÜLKE TEL TEL DÖKÜLÜYOR: GAZZE ŞARTINDAN VAZGEÇTİK
0
10 yıl (8747 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Gazze’de yönetimi elinde bulunduran Hamas’tan yetkililer, Türkiye’nin İsrail’le ilişkileri normalleştirme sürecinde Gazze’ye yönelik ablukanın kaldırılması şartından vazgeçtiğini söyledi.

http://tr.sputniknews.com/turkiye/20160622/1023500756/hamas-turkiye-gazze-israil.html



Müslümanlar haydi eyleme !!
Kafir İsrail'e verilen bu tavizi protesto etmeyecek misiniz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
10 yıl (4723 mesaj)
Yüzbaşı

para > din kardesligi(ummetcilik) bu yuzyillar once de boyleydi yuzyillar sonra da boyle olacak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl (3947 mesaj)
Teğmen

ne parası bunlarda kapitalizm > islam.bu eyleminde sebebi bu.




Bu mesajda bahsedilenler: @Atılgan oo
J
10 yıl (46053 mesaj)
Yarbay

Gazzedekiler gercek musluman degil



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

K
10 yıl (1831 mesaj)
Yüzbaşı

İsrail d.lleri



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
10 yıl (928 mesaj)
Çavuş

SELAM,COLA İSTEYEN VAR MI?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
10 yıl (14593 mesaj)
Yüzbaşı

Gün geçmiyor ki rusçular yeni bir karalama kampanyası başlatmasın.Ülke dökülür dökülmez bundan size ne?Siz bu vatanın milletin tarafındasınız da bizim mi haberimiz yok?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl (1873 mesaj)
Yüzbaşı

Arap'ın menfaatini savunacağımıza, kendi ülke çıkarlarımızı savunmamız gerekir zaten. Yıl olmuş 2016 hala ümmetçilik... Eğer Türkiye'nin geleceği için İsrail ile ilişki kurmak gerekiyorsa, kurulacak.

Arapperest bir hükümet tarafından yönetildiğimiz gerçeğini değiştirmiyor tabi bu ne yazıkki. Türklüğü bu topraklardan silmeye çalışıyorlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.