Arkadaslar onceki 8 yillik coolermaster 600w lik psum sogutmayi kestigi icin gittim bir aerocool kcas 600w psu aldim urunu n11 de teknobiyotik diye bir firmadan aldim sifir ambalajindan cikardim taktim guzelce neyse pc acildi fanlar calisiyor denemek icin cocuklara bir vta 5 actim ve 1 saat oynadilar sonra ellerinizden oper benim kiz baba dondu die geldi gittim baktim pc donmus ekran reset te atamiyoruz kasanin reset tusundan resetledim pc anakart gigabyt logosunda kaldi tekrar reset yine ayni bios ekraninada girilmiyordu. Neyse biraz arastirdim ve kablolari tekrar sokup anakarttaki vs taktim. Actim acildi bakalim ve dun birkac saat denedik. Simdi bilen bir arkadas yeni psuda sorun olabilirmi icimde bir suphe var tekrar bu olay yinelermi veya baska bir sorunmu olur yardim ederseniz sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hocam sistemim intel e8500 islemci Ati hd 6790 ekran karti 1 tb harddisk dvd rw 6 gb ddr2 rm 4 + 2 sistem bu yeni aldigim tam modeli psu nunhttp://www.hepsiburada.com/aerocool-kcas-600w-80-bronze-12v-45a-aktif-pfc-guc-kaynagi-ae-kcas600-p-BD304750?magaza=Teknobiyotik&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.pla.bilgisayar-bilesen&gclid=CKGVkYC-ms0CFUs6GwoduqMLOQ bumodel
Yok hocam oyle bir imkanim. Benim anlamadigim pc donar restart atar vs ama. Bu nasil bir donmaki anakarttan kablolari cikartiracak kadar sistemi kitliyor..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >