Arkadaşlar sorun üstüne sorun tüm forumu benim konular doldurdu fakat her şeyden emin olmak istiyorum. Yaklaşık 3-4 gün önce sistem topladım ve sonunda bugün sorunları halledip açmayı başardım. İşletim sistemini Win7 Home Basic 32 bit olarak kurdum. Kullanılabilir Ram miktarı 2 GB olarak görünüyor normalde 8 GB pc kasması bundan mı kaynaklanıyor acaba? İşlemcim Intel G4400 3.30 Skylake, ekran kartı MSI R7 360 64 bit yapmam sorunu çözer mi? Cevaplarınızı bekliyorum iyi akşamlar, iyi forumlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.