Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
12658
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Melisa Aslı Pamuk'a tehdit: 'Porno görüntülerin var, rezil olacaksın'
T
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >


Şu sıralar Kara Sevda dizisinde Asu karakterini canlandıran Miss Turkey 2011 güzeli Melisa Aslı Pamuk, kız arkadaşının kendisine aşık olduğunu söylemesi üzerine ilişkisini kesti ama arkadaşı peşini bırakmayıp "Porno görüntülerin var. Rezil olacaksın" diye tehdit edince olay mahkemeye intikal etti.


http://www.mynet.com/magazin/detay/guncel/melisa-asli-pamuka-tehdit-porno-goruntulerin-var-rezil-olacaksin/83491/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.