İyi günler arkadaşlar, Mimarlık öğrencisiyim. Şu an kullandığım bilgisayarda AutoCAD programını performanslı bir şekilde kullanamıyorum. Şu an ve gelecekteki kullanım için -3D Max, Render, vb. çizim programları- MacBook almayı düşünüyorum. MacBook'ta bu programlar Nasıl kuruluyor? Performans olarak Windows'tan daha iyi mi ?
Şu anda önerebileceğiniz başka modeller nelerdir ? NOT: Windows kullanmak isterim ama o kadar çok model var ki kafam karıştı
Yardımcı olursanız sevinirim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Mimarlık öğrencisiyim. Şu an kullandığım bilgisayarda AutoCAD programını performanslı bir şekilde kullanamıyorum. Şu an ve gelecekteki kullanım için -3D Max, Render, vb. çizim programları- MacBook almayı düşünüyorum. MacBook'ta bu programlar Nasıl kuruluyor? Performans olarak Windows'tan daha iyi mi ?
Şu anda önerebileceğiniz başka modeller nelerdir ?
NOT: Windows kullanmak isterim ama o kadar çok model var ki kafam karıştı
Yardımcı olursanız sevinirim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >