İstanbulda yaşasanız veya yaşıyorsanız neresinde yaşamak istersiniz; selam arkadaşlar soru kısa ve öz istanbulda oturuyorsanız neresinde hangi ilçe-semtinde oturmak istersiniz. daire kira fiyatlarının aşırı aşırı uçuk olmadığı yerler daire kiralarının 1000-1500 lira olduğu yerler olabilir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Kavacık, Maslak, Levent, Ümraniye gibi yerlerde çalışıyor ve az kira ile Boğaz'da oturmak istiyorum diyorsanız; Yalıköy, Beykoz, Gümüşsuyu, Paşabahçe hattı ilk tercih olmalıdır. Kira yukarı çıkabilir ise İstinye, A.Hisar, Çengelköy öne çıkar. Ama merkeze yakın ve sakin olsun derseniz Kuzguncuk öne çıkar.
selam arkadaşlar soru kısa ve öz istanbulda oturuyorsanız neresinde hangi ilçe-semtinde oturmak istersiniz.
daire kira fiyatlarının aşırı aşırı uçuk olmadığı yerler daire kiralarının 1000-1500 lira olduğu yerler olabilir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcengiz -- 3 Mayıs 2016; 19:39:30 >