Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
1648
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Android studio resim kaydetme
G
10 yıl (59 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Android studioda bi ödev üzerine küçük bi caps programı yaptm.Galeriden 2 tane resim çekiyorum altlarına da edittext yaptım kırmızı arkaplanlı.Buraya kadar herşey tamam capsı oluşturuyorum.Bir adet kaydet buttonu yaptm fakat buradaki bütün resimleri ve edittextleri nasıl galeriye kaydedeceğim bunu bulamadım Yardımcı olursanız sevinirim. (Kaydet buttonuna basılınca kaydetmesini istiyorum)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glorious -- 29 Nisan 2016; 23:49:54 >

G
10 yıl (59 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Cevaplayan yok mu :( screenshot komutu kullanarak yaptım fakat bu komutla da tam istediğim noktayı aldıramadım.Yani sayfanın en üstünden ve solundan başlıyor almaya.Pixel olarak belirledim ama bu seferde en üstten ve soldan başladığı için sayfanın beyazlıklarını da alıyor tam istediği yeri nasıl aldırabilirim veya başka bir komut varmı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.