Arkadaşlar merhaba. SYM bayisine gittiğimde ellerinde 2014 evo olduğunu gördüm beyaz renkte. Son fiyat olarak 11.000 TL dediler. Sıfır Joymax'i de 13.250 TL'ye veriyorlar. Joymax 2016 parlak siyahmış. Beyazı 2015 diyorlar. Sizce hangisini tercih etmeliyim? 2.250 vermeli mi Joymax a yoksa Evo yeterli mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
SYM bayisine gittiğimde ellerinde 2014 evo olduğunu gördüm beyaz renkte. Son fiyat olarak 11.000 TL dediler. Sıfır Joymax'i de 13.250 TL'ye veriyorlar. Joymax 2016 parlak siyahmış. Beyazı 2015 diyorlar. Sizce hangisini tercih etmeliyim? 2.250 vermeli mi Joymax a yoksa Evo yeterli mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.