Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
2711
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Elektrikli Isıtıcı ile Nem Alma
D
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Elektrikli Isıtıcı ile Nem Alma cihazı nemli alanlarda kurutma yapmak için kullanılan ve elektrikle çalıştırılan cihazdır.

Nem insanların sağlığı ve çevredeki eşyaların deformasyonu açısından oldukça tehlikeli bir durumdur.

İlk bakışta herhangi bir tehlikesi yokmuş gibi görünse de belli bir süreden sonra insanlarda üst solunum yolları hastalığı, romatizma ve astım gibi hastalıklara neden olmaktadır.

Binaların inşaatı ve yeniden yapılandırılması sırasında oluşan nem daha sonra binanın yıpranmasına, duvardaki boyaların dökülmesine ev dairelerin içerisindeki eşyaların deformasyona uğramasına neden olmaktadır.

Nem oluşumunu engellemek oldukça kolaydır. Bunun için yeterince bilinçli olmak gerekir. Bir mekânın nemden korunması için herşey’den önce güneş görmesi şarttır.

Dairelerin içerisinde kurutulan çamaşırların suyu zamanda evin nem ve rutubet kokmasına neden olur. Nem ve rutubet ancak ısıtıcı ile nem alma makinaları sayesinde olur.

Bir mekânda çiçek ve heyecan beslenmesi neme sebebiyet verir. Bitkiler ve çiçekler terledikleri zaman bulundukları yerde nem oluştururlar. Bu nedenle birden fazla beslememelisiniz.

Günümüzde gelişen teknolojiyle nem kurutma işlemleri çok kısa sürede halledilmektedir. Eskiden özellikle inşaat alanlarında meydan gelen nemin güneş ışığı yardımıyla kuruması beklenirdi. Bu durum günlerce sürerdi.

Artık özellikle elektrikli ve mazotlu ısıtıcılar yardımıyla nem kurutma işlemi sadece saatler sürmektedir. Bu şekilde nemden sonra ki işlemler rahatlıkla halledilmektedir.

Isıtıcı ile nem alma işlemi oldukça kolaydır. Firmalardan tahsil edeceğiniz makinaların kullanım talimatını da yetkililerden öğrenebilirsiniz.

Türkiye de kullanılan ısıtıcı çeşidi iki tanedir. Elektrikli nem alma cihazları ve mazotlu nem alma cihazları nemin yok edilmesinde birebir etkilidir.

Elektrikli ısıtıcıyla nem alma işlemi sadece birkaç saat sürmektedir. Alt kısmında yer alan tekerlekler düz zeminde rahatlıkla kaymasına yardımcı olmaktadır.

Elektriğin olduğu her alanda elektrikli cihazı kullanarak nem alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Cihaz satın alırken yapmanız gereken şey elektrikli nem alma cihazının ne kadar elektrik yaktığını ve nasıl çalıştığını öğrenmektir.

Elektrikli nem alma cihazının yanında ilave olarak verilen parçaları da makinanın yanında kullanabilirsiniz.

Nem alam cihazları kırılmaz malzemelerden elde edilmektedir. Elektrikli nem alma cihazınızı dilerseniz satın alabilir, dilerseniz kiralayabilirsiniz.

"Kiralık elektrikli ısıtıcı" firmalardan tahsil edilecek bir makinadır. Bu makinaları dilerseniz bir haftalığına, dilerseniz bir aylığına kiralayabilirsiniz.

Elektrikli ısıtıcıların taşınması da kullanması da oldukça kolaydır. Eğer sizler de elektrikli nem kurutma cihazı kullanacaksınız öncelikle cihazı aldığınız firmaya ortamdaki nemin ne kadarını almanız gerektiğini sormalısınız.

Ortamda nem kurutma işleminde alacağınız fazla nem istenmeyen sonuçlara sebebiyet verebilmektedir. Bu nedenle makinayı kullanırken ortam içerisindeki nem dengesini titizlikle sağlamalısınız.

Elektrikli nem alma cihazlarını binaların daha sonraki güvenliği açısından ve makinanın düz zeminde daha rahat hareket etmesinden ötürü inşaat alanlarında kullanabilirsiniz.

Sağlığınızı ve güvenliğinizi düşünüyorsanız elektrikli ısıtıcı ile nem alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

ELEKTRİKLİ ISITICI İLE NEM ALMA

Bilgi ve Cihaz Kiralama Hizmeti için bizi arayın : 444 0 719
< Resime gitmek için tıklayın >




dydturktek bu mesajı paylaştı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.