Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1463
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Siemens WM14W56XTR vs Electrolux EWF1408WDL2
E
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Çamaşır makinası için model seçimini ikiye indirdim #candogan62 bey'in tavsiyelerini araştırarak. Fakat bu ikisi arasında karar veremedim. Electrolux'ün buhar ve çamaşırı tartıp kullanılacak deterjan miktarını bildirmesi özellikleri hoşuma gitse de, müşteri ve servis hizmetleri konusunda güvenemiyorum.

Daha önce severek aldığım Electrolux el blenderi'nin doğrayıcı kabı aksesuarını ihtiyacım olmadığı için uzun süre hiç kullanmadım. Tam ihtiyacım olduğu sırada kullanayım dedim ve ilk seferinde parçası kırıldı. Fatura ve garanti belgesini bir türlü bulamadım ve aldığım site de kapanmıştı. Müşteri hizmetlerine ulaşıp ürün kodundan yararlanarak garanti kapsamında tamir ettirebilirmiyim dedim ve hiç ilgilenmez bir tavırla, bölgenizdeki yetkili servise sorun dediler. Servise gidip bunun garanti belgesi yok diyeceğim ve onlarda yardımcı olacak öyle mi diye düşünüp hiç gitmemeyi tercih ettim.


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 15 Nisan 2016; 17:11:31 >


Bu mesajda bahsedilenler: @candogan62
K
8 yıl
Çavuş

dostum sen candoğan ustanın tavsiyelerinden şaşma.bende fiyat araştırmasındayım kısmetse electrolux alacağım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.