arkadaşlar özür diliyorum bilgim olmadığı için sizlere danışıyorum, kardeşime g4 h815p geldi arkadaşım aracılığıyla, cihaz yurtdışı cihazı, üzerinde kendi imei yok başka bir telefonun imei var. cihazın android yazılımını (şu an 5.1) günc merkezinden güncelleme yapak isterken "cihazınız kayıtlı değil" uyarısı veriyor. 2 sorum var arkadaşlar;
1- bu uyarıyı imei den dolayı mı alıyorum? 2- android güncellemesini (en günceli 6.0 sanırım) nasıl yapabilirim?
yardımcı olabilecek arkadaşlara minnettar olurum, saygılar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
kardeşime g4 h815p geldi arkadaşım aracılığıyla, cihaz yurtdışı cihazı, üzerinde kendi imei yok başka bir telefonun imei var.
cihazın android yazılımını (şu an 5.1) günc merkezinden güncelleme yapak isterken "cihazınız kayıtlı değil" uyarısı veriyor.
2 sorum var arkadaşlar;
1- bu uyarıyı imei den dolayı mı alıyorum?
2- android güncellemesini (en günceli 6.0 sanırım) nasıl yapabilirim?
yardımcı olabilecek arkadaşlara minnettar olurum, saygılar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.