Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1133
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1200 TL Telefon Önerisi
B
10 yıl (913 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Asus Zenfone 2(32 GB) herşeyiyle iyi geliyor uzun süreli kullanım istiyorum ki işlemci ve ram burada ön plana çıkıyor. Zenfone 2'de 4 GB ram beni en az 2 yıl taşır diye düşünüyorum hızıda 800 mhz. İşlemci bakımından çekirdek sayısı az ama işlemci frekansı falan çok ama çok iyi. Ama yardımcı işlemcisi yok buda önemli bir fark yaratır mı bilmiyorum. 4G Perfomansı düşük 150 Mbit. (İleride 200-300 Mbit alırız diye tahmin ediyorum :D, 600 Mbit destekli telefonlar geliyor )

Ama LG G4'e baktım. İşlemcisi Asusun daha iyi. Ramın frekansı yüksek ama 133 Mhz çokta büyük bir fark yaratacağını düşünmüyorum. Gpu frekansı daha yüksek. 4G'si 300'e kadar destekli.

Ama Antutu Puanı Asus'un daha farzla G4'e, 46 bin küsürken Asus 50 bin küsür. Ama genel puanlama da G4 daha fazla almış kararsız kaldım. 1200 TL'ye önereceğiniz bir telefon var mı? Ve neden olduğunu yazarsanız sevinirim.

Not: Telefonu en az 3-4 yıl kullanmak istiyorum.

Şarj çokta sıkıntı değil bir gün idare etse yeter, zaten telefonu 2G şebesinde kullanım yapmayı düşünüyorum. 4G bazen şehir dışına çıktığımda lazım oluyor ki, yüksek bağlantılı hız gerekiyor. 150 mbit desteklemesi işimi görürde, 600'a kadar destekli telefonlar varken 150 Mbit'li telefon almak çokta mantıklı gelmiyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
10 yıl (7010 mesaj)
Yarbay

alabılıorsanız g4 tabıkı...kıyaslanmaz bile..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
10 yıl (4779 mesaj)
Binbaşı

g4 zenphone2 yi tokatlar
ama şarj konusunda çok bir şey bekleme



S
10 yıl (7100 mesaj)
Yarbay

g4



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl (913 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

G4 alacağım ilgilenen herkese teşekkür ederim :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
10 yıl (9514 mesaj)
Yarbay

Zenfone 2 kullanıyorum.Genel olarak güzel bir telefon ancak pil anlamında mucize bekleme.Evet uzun gidiyor ancak intel işlemci karşılığındanki snapdragonlardan daha çok güç tüketiyor.4gb ram hikaye.Boşta 2gb ram oluyor ancak 3gb ram de çok yeterli.Bir tercih kriteri değil bence.Modem konusuna gelince 150 mbit birkaç yıl için yeterli bence.En azından kotalar yükselene kadar bir şey değişmez.Zaten 1080p içinde 4k için de 150 megabit yeterli geliyor.Aynı fiyata alabilecekseniz LG G4 almanız daha mantıklı olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl (9613 mesaj)
Yarbay

Bende bu bütçede bir cihaz arıyorum. M5 almıştım, iade ettim(Android 5.1 güncellemesiyle telefon imei sildi ). Sony her zaman benim için bir numara ama üst bütçelere çıkacak gücüm de yok. M4 Aqua mı alsam diye gidip geliyorum şuan.. Suya karşı dayanıklığı olup kasmayan bir cihaz arıyorum sadece. Olmadı combo yapıp z3+ / z5i 1600 civarlarına almaya çalışacağım... 400 lira da az buz bir para değil düşününce.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 8 Nisan 2016; 22:16:49 >

U
10 yıl (13606 mesaj)
Yarbay

Zenfone 2 artık alınmaz gibi geliyor. Ram'i iyi fakat işlemci ve ekranının G4'ün gerisinde kaldığını düşünüyorum. İki telefonun arasında kalsam gider G4 alırdım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.