GTX 980 ti - Soğutucu fanlı i7 6700k sistemini kullanıyorum. Z11 Plus bana çok küçük ve çok dar geliyor.Görüntüsüde o kadar güzel değil.Sizce Dark N10 almalı mıyım ? Geçmeye değer mi ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hocam 2 tane ssd 1 hdd var. 1 ssd yeri tek var.Diğer ssd yi poverin yanına koydum yer yok diye. Kasa bayağı dar.Parçaları güçlükle yerleştirmişler zaten.Dark n10 daha geniş ve daha iyi soğutmalı bir kasa değil mi ? Fiyatıda uygun.
Dark N10 nasıl bir kasa bilmiyorum ama kullanan arkadaşlar vardı forumda konusu da var dark N10 kullananlar klubü diye o konudan destek alabilirsin. Ama benim önerim malzeme kalitesi ve montaj yaparken rahat bir şekilde yapayım kablo yonetimide çok güzel olsun diyorsan Nzxt S340 tavsiye ederim
Gereksiz bir değişim olur. Plus modelinin bence kötü yanı 3.5" hdd yerleri. Bu yüzden Neo modeli daha iyi. Dark 10'a geçmektense sıvı soğutma alın daha iyi olur.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.