Selamlar, bilen birileri varsa bir ses etsin lütfen. Türkiye piyasasında yer etmiş bir holding'te helpdesk elemanı olarak işe başlamak üzereyim. MCSE sertifikam var, iki yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum. Sizce maaş tahmini ne kadar olur? Hiç tecrübem olmadığından (20 yaşındayım) pek fazla bir bilgim yok.
Bu arada, yeni yeni helpdesk olacak bir gence önerileriniz olacaksa bir fincan da öneri alabilirim.
IT helpdesk icin konusuyorum entry level pozisyonudur,stresi cok olmakla beraber yazilim gelistirme yada yazilim destek departmanlarindan daha asagi bir maas alirsin kendini gelistirme sansin da pek yoktur.Turkiye piyasasini pek bilmiyorum fakat 2bin liradan asagi degildir diye tahmin ediyorum.
1500+yyssk.20 yaşına kimse 2 bin vermez bence. Gerçi arkadaşım bizim ünide bir kafede gececi çalışıyor 3 bin dedi. Hadi çok abarttın 2 bin rahat alıyordur. Sende bi garson kadar alırsın herhalde.
Bu arada, yeni yeni helpdesk olacak bir gence önerileriniz olacaksa bir fincan da öneri alabilirim.