Asus Teknik Servisi aradığımda istanbuldaki TP500L modelinde Ram Slotu olmadığını söyledi, Ankaradaki servis slotun var olduğunu söyledi. Ben şimdi hangisine güveneceğim. Ona göre ram almayı düşünüyorum. Yardımcı olabilirmisiniz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
kendin açıp bakıcan o zaman yapcak bişi yok garantisi devam ediyorsada serviste gidip açtıracaksın bakacaksın malesef ülkemizde bilgisayardan anlamayan kişiler teknik destek veriyor en garantisi dedigim gibi kendiniz kontrol edin yada servise götürün serviste bakılsın
Aramadım garanti kağıdını alınca arayacağım. 1 ay sonra inşallah 240gb ssd de taktırmayı düşünüyorum. Şuan GTA5 yüklüyorum bakalım ne kadar fark edecek.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.