Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
681
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2017 YGS - LYS HAKKINDA
M
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar , liseden mezun olalı 2.sene olacak bazı nedenlerden dolayı üniversiteye gidemedim 2017 sınavı için çalışmaya şimdiden başlamak istiyorum ama güncel redat nedir hangi yayından kitaplar alınır pek bilgim yok.YGS-LYS kitapları için önerilerinizi bekliyorum



T
8 yıl
Teğmen

forumda hangi dersin hangi kitaplarının iyi oldugu hakkında zilyon tane konu var, çalışmaya şimdiden başlamak istiyorsan araştırmakla başlayabilirsin. Benim genelde başvurdugum konu bu oluyor, sana da onu atmış olayım en azından.

http://forum.donanimhaber.com/m_63124138/f_//tm.htm#63124138


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
8 yıl
Yüzbaşı

müfredatta biraz değişiklikler olucak. ağustos-eylül gibi yeni müfredata tam uyumlu kitaplar gelicek. bu kitap almayın demek degil. çözüceginiz ya da yapıcagınız kadar alın. ağustostan itibaren de yenileri alırsınız. cok farklar yok ancak lys matematikteki bazı konular ygs'ye biyolojide bi kaç konunun içine ekstra şeyler felan eklenmiş mesela. simdi alırsanız da pişman olmazsınız çünkü degisiklik cok cok az. konuların ygsde ya da lys de cıkmasında bi karışıklk var sadece konular aynı yani :) sadece yeni kitaplarla çalışırsanız kafanız daha rahat olur diye haberiniz olsun dedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

teşekkür ederim hocam karışık biraz forum yeni olduğum için rahatlıkla bulamadım konuları kendim açmak istedim :)




Bu mesajda bahsedilenler: @teruzor
M
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ağustos - eylül arası kitaplar gelince çalışmaya zamanımız kalmıyor ki rahatlıkla

sözel ağırlıklı gireceğim sınava değişiklikler sayısalda olacaksa eğer beni pek etkileyeceğini sanmıyorum

teşekkür ederim




Bu mesajda bahsedilenler: @maykaya
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.