Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
472
Tıklama
0
Öne Çıkarma
scooter mı atv mi ?
C
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

herkese selamlar

arkadaşlar benim 4x4 bir amarokum var.. malum büyük araç.. ben de uzun iri bi adamım..arazi falan da gideriz gezeriz.. aktivitelerimiz oluyo..

bunu niye söledim.. şimdi bahar yaklaşırken, 10-15bin tl bir bütçe ile bir motor veya atv almayı düşünüorum.. motor alıcak olursam sanırım yamaha xmax iron max 250abs alıcam.. beğendim..

ama sonrada düşündüm acaba 16binliraya ironmax almak yerine acaba benzer bi fiyata atv mi alsam.. ama tabii alırsam 4x4 olması şart.. almış olmak için 4x2 bi atv almam.. ama atvlerden anlamam.. üreticilere veya modellere de hakim değilim..

tabii diceksiniz ki scooterın amacı başka atvnin amacı bambaşka.. ama ben ironmax de alsam trafikten yırtmak için arabaların aralarında gitmek için almicam.. hem amaroktan haliyle az yakar hem yazın keyifli olur diye alıcam.. o yüzden atv alırsan trafiğe takılırsın gibi sebebler benim için dezavantaj değil.. bunu da belirtmek istedim..


öneri ve fikirlerinizi bekliyorum



H
8 yıl
Binbaşı

Merhaba amarok benim hayalim ama istanbulda oldukca almayi dusunmuyorum ksimetse egeye temelli tasininca almayi planliyorum. Simdi konuya gelirsek motosiklet almani tavsiye ederim motosikletin verdigi haz digerlerinden daha guzel.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @canhell
W
8 yıl
Yarbay

Atv'ye binmekte neyin nesidir şehir içinde, ironmax tabiki.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
8 yıl
Yarbay

ıronmax +1





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 7 Şubat 2016; 22:36:51 >

C
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Ben de önceden piaggio x9 vardı 500 lük. Çok da keyif alarak kullandım. Dediim gibi gönlümde ironmax var ama işte onun yerine bi atv alıp kamyonetin arkasına atıo istediim yere götürme fikri de cazip gelmio değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.