Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
589
Tıklama
0
Öne Çıkarma
RAP KAYDI İÇİN USB MİKROFON
N
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Çok kalitesiz olmayan kayıtlar yapmak istiyorum beni tatmin edebilir mi USB mikrofon ? Behringer c-1u düşünüyorum butcem 300-400



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
8 yıl
Yüzbaşı

Hocam kaydı evinde mi yapacaksın? Dediğin mikrofon kondenser bir mikrofon olduğu için sesi çok iyi algılar. Yani yalıtım şart yoksa yankıyı çok çeker.

Bende Shure Sv100 var. Dinamik mikrofon çok kaliteli benim için. Bende Rap ile uğraşacağım ygs lys geçsin. Bak bu mikrofonun yanına birde ses kartı alacağım 200-300 lira arası.

Eğer yalıtımın varsa dediğin mikrofon ve türleri yani kondenser mikrofon daha iyi bir seçim. Lakin eğer yoksa çok pişman olursun.

Birde sanırım o dediğin mikrofon türleri +48 güç ile çalışır. Yanılıyorsam kusura bakma



N
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Usbler +48 gerekmiyor. Ha Vazgeçtim zaten bütçeyi biraz daha arttirip yaza alıcam. MXL 990 mikrofon ve M Audio ses kartı çalişmiştim bi miktar param var biraz daha birijtiricem. Normal condenserleri kullanmak için ses karti gerekiyor. Bu ekipmanları kullanan arkadaslarim cok memnun ve çok kaliteli sonuçlar aliyorlar. Toplam 800e yakın bi civar tutuyor.Eğer sende aynilarini düşünürsen 2. El 400 gibi bi civara kapatibilirsin.Eşyalarla dolu bir odaysa zaten yanki yapmaz. Giysi dolabini acil standi oraya koyarsan hic yanki yapmiyor bu da farklı bi taktik. Ama ben calisma masasina akustik sünger doseyip oturarak kullanmayi düşünüyorum.Dinamik mikrofonla iyi bir performans alamazsin diyorlar bende Haziranda alıcam. PM atarsan feat bile atabiliriz. Yaşıma rağmen kaleminin çok iyi olduğunu soyluyorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Konserlere diliyorum vb zaten kaydim vardi başka stüdyolarda aldigim ama masrafli olduğu için kendi evime yapmak istiyorum kayitlarida sildim zaten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
8 yıl
Yarbay

Aklima nedense samson geldi ah be bi denk getirip alamadim. Iyi arayislar kardo forumlara baktin mi cok profeayonel forumlar mevcut sadece bu konu hakkinda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.