Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1384
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Android telefon önerisinde bulunabilir misiniz?
B
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Öncelikle telefonda yapacağım işlemleri söyleyeyim. Whatsapp, sms, yüksek sesli telefon görüşmesi, cep bankacılığı, google ve yandex mail 2 adet ve instagram ile facebook.
2 yıla yakındır GM Discovery kullanıyorum hiç şikayetim olmadı ama geçen gün ekranını kırdığım için artık kullanılmaz halde bu telefon bana yetiyordu. Oyun oynamam sahadan maçkolik tarzı programlar yüklemem. Bütçe sıkıntım yok ama iphone istemiyorum nedeni ise whatsapp ın Web uygulaması iphoneda çalışmıyormuş.

Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.



B
9 yıl
Binbaşı

Zaten bahsettiğiniz şeyleri neredeyse bütün telefonlar yapıyor, bütçenizi de yazmamışsınız. Bence siz beğendiğiniz telefonu alın çünkü o özellikler hepsinde var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
9 yıl
Yarbay

note 5 alın


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Bey Amca
C
9 yıl
Yarbay

butcenızı bılemıyorum ama coklu ıslemde samsung gıbı kasan bır arayuzu olmadıgı vesıze bu ıslemlerde performans ıle bırlıkte batarya lazım oldugu ıcın z3 bakın derım yada kucuk ekran sorun degılse z3c dahada ısabetlı olabılır


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bütçe sorunu yok alıp 2 3 yıl hatta daha fazla kullanmak istiyorum. Şarj önemli ekran büyüklüğüde 4,5 5 inc civarları ideal sanırım.

Geçen gün babama samsung A3 aldık sırf kasasını beğendiği için ama tam bir hüsran hiç birşey yapmamasına rağmen sms ve telefon görüşmesi yapıyor bir tek gün içinde bi kaç kere telefon kendini 5 6 dk kilitliyor. Böyle birşey olmasını istemiyorum.

Note 5 - HTC Desire 820 arasında kaldım. Note 5in şarj durumu nasıldır ve başka sorunu var mıdır?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.