Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
850
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FM 2016 SORU CEVAP PAYLAŞIM
V
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar bir kaç sorum olacak;

1.)Oyunda antrenman türü için o antrenman özellikleri yüksek antrenör mü bakmalıyız veya birkaç antrenman türünü yapabilecek fazla özellikleri olan antrenör mü seçmeliyiz. Yani anlatmak istediğim

hücum için (hücum, taktik, KDM) 18-20 arası 1 antrenör, şut için (teknik, hücum, KDM) 18-20 arası 1 antrenör toplam 2 antrenör

veya hem hücum hem şut çalıştırabilen (hücum, taktik, teknik, KDM , vb) özellikleri çok yüksek değil 13-16 arası olan 1 antrenör mü değerlidir.

2.) Oyunda nedense antrenör sayısını arttırdıkça antrenörlerin antrenman yükü ağırlaşıyor, bunu nasıl ayarlıyorsunuz. Normalde hafiflemesi gerekmez mi?

3.)Sezon içinde antrenmanları nasıl yaptırıyorsunuz. Yani Dairesel bir grafik var içerisinde yüzdelik olarak (Dengeli, Taktik, Hücum, Savunma, Top Kontrolü, Takım uyumu vb.) ben tüm özellikleri %15 yapmaya çalışıyorum hepsi eşit oluyor ama doğrumu yapıyorum bilemedim. Kimi forumlarda sadece dengeli yada kondisyon yaptırdıklarını okudum.

4.)Transferlerde eminim başınıza gelmiştir.Maaş bütçesi bazen yetersiz kalıyor. Yani Oyuncu 200b para isterken kulüp en fazla 100b veriyor ve transfer tıkanıyor. Bu durumda ya transfer bütçesinden maaş bütçesine aktarma yapacağız ki buda pek iyi olmuyor. Ancak bu durumu çoğu kez (oyuncu belli sayıda maça çıktıktan sonra maaşı 5-10-15…) maddesi ile çözdüm.Bu madde ile kulüp en fazla 100b verirken siz 150-200b maaş verebiliyorsunuz. Bu oyun içinde bir bug mıdır? Kulüp nasıl razı oluyor o maaşa?

5.) Duran top organizasyonlarında (Taç, Korner, Serbest vuruşlar) taktikleriniz nedir birkaç forumda paylaşımlar gördüm ama net bir şey yok. Paylaşımlara göre Biraz uğraşayım dedim pekte kolay değilmiş aradan bir oyuncuyu çekiyorsunuz diğer oyuncuların yerleri, sırası karışıyor vs. Birde oyuncu mevkileri var paylaşılan taktiğe göre mi yapmalıyız, biraz ters geldi bana. Yani taktikte AMC korner kullansın demiş ama benim MC korneri daha iyi kullanıyor.Taktikte DM leri Geride bırakmış ama benim DM lerin kafavuruş özellikler ve boyları daha uzun. Neyse anlatamadım ama Şu Duran top Organizasyonlarını adam gibi açıklayan birileri çıkarsa çok sevinirim?



-
8 yıl
Moderatör

1-) Antrenörlerin rolüne göre istediği özellikler zaten profiline girip role baktığınızda özelliklerini görebiliyorsunuz.
Atıyorum eğer Şut antrenörü alacaksanız atak ve tekniği yüksek olması gerekir. bu yüzden şut antrenörünün atak ve teknik özellikleri yüksek olması yeterli.

2-) Antrenörlerin yükü ağırlaşması nedeni birden çok antrenman için seçilmiş olmasıdır. Eğer 1 antrenör'ü bir yere odaklamışsanız ve halen daha işi ağır ise o pozisyona bir antrenör daha almalısın.
< Resime gitmek için tıklayın >

3-) Ben sürekli Dengeli olarak yapıyorum. maçların yoğun olduğu haftalarda yükü ortalama, eğer 1-2 hafta ara verilmişse yüksek yapıyorum.

4-) Bug değilde oyunun kandırma denebilir Önemli olan istenilen oyuncu almak olduktan sonra her yol mübah

5-) Hazır taktik kullanılmasına her zaman karşıyım. Takımınızı ve oyuncularınızı en iyi bilen sizsiniz. Verilen taktikler, paylaşılan taktiklerde başarılı olmayı ben beceremedim, beceremiyorum.
Bu yüzden kendi korner ve duran top ayarlarınızı kendiniz yapın. Ha yok yapamam, uğraşamam diyorsanız internette bir sürü taktik paylaşımı var, alıp onlardan birini kullanın.
Zaten nasıl kullandıklarını gördükten sonra sizde kendi taktğinizi yaratmaya başlıyorsunuz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.