Değerli dostlar ; Uzun zamandır kullanmadığım infinity 100 mkii center speaker kenarlarında deformasyon olduğunu gördüm.Bu değerli center,i birkenara bırakmak içimden gelmedi. Altta resimini gördüğünüz işi yapan varmıdır..Bu fitilleri bulabileceğim yer varmıdır yardımlarınız için teşekkür ederim http://kfdown.a.aliimg.com/kf/UT8Y8p7XwRXXXagOFbXD.jpg
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Kendi 30 cm bas hoparlörlerimi yaptırdım 7-8 yıl önce problemsiz kullanıyorum ,ayrıca eş dost ve müşterilerimi yönlendiriyorum ,negatif bir duyum almadım .
Teşşekkür ederim elektürükçü Bolero müzikle iletişime geçtim,ilgilerinden dolayı onlarada ayrıca saygılarımı sunuyorum Ulaşım konusunda bana göre epey uzak olmasından dolayı forum sayfalarını karıştırırken Tarlabaşı,nda baba mesleğini inatla sürdürmeye devam eden ÜMİT ustayı buldum.. Cihaz şuan orda, benim gibi eskinin kıymetini bilip çare arayacak biri olması açısından geldiğinde sonuçları burda paylaşmaya çalışacağım.
Değerli Dostlar ; Bu forumda okuyup bulduğum hoparlör tamiricisi hakkında bilgi vermek istiyorum.. Taksim - Tarlabaşında bir işhanın,ın 3 katında baba mesleğini devam ettiren,sadece ve sadece hoparlör tamiriyle uğraşan ÜMİT bey. Değer verdiğiniz güzel hoparlörünüz varsa şiddetle tavsiye edebileceğim ÜMİT USTA,nın telefon numarası
0535 305 31 95 Alttaki resimleride 1-Infınıty center deforme hali 2- Tamir görmüş hali 3-4- ümit ustanın atölyesi
Bilgilendirme için teşekkürler, bir yer daha öğrenmiş olduk. Eski hoparlörlerin, süngerimsi malzemeden yapılmış körükleri gerçekten dert. Konu da bahsi geçen Bolero Müzik firmasına, ablamın JBL hoparlörlerinin körüklerini değiştirtmiştik. JBL'lerdeki sonucun kozmetik olarak daha iyi olduğunu söylemeliyim. Edit:imla
Bolero'da yapılan jbl'lerin yapıştırıldığı, özellikle dikkat edilmezse farkedilmiyordu. Sizin paylaştığınız fotoğrafta yapıştırıcı izleri oldukça dikkat çekiyor, onu demek istemiştim. Şimdi Bolero'nun sitesine tekrar baktım. Şansa, Bolero da, zamanında sizin hoparlörün aynısını tamir etmiş. İlgilenirseniz, tamir fotoları sitelerinde var.
Uzun zamandır kullanmadığım infinity 100 mkii center speaker kenarlarında deformasyon olduğunu gördüm.Bu değerli center,i birkenara bırakmak içimden gelmedi.
Altta resimini gördüğünüz işi yapan varmıdır..Bu fitilleri bulabileceğim yer varmıdır
yardımlarınız için teşekkür ederim
http://kfdown.a.aliimg.com/kf/UT8Y8p7XwRXXXagOFbXD.jpg
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.