Arkadaşlar merhaba; 2 x 2,4 GHz 6-Core Intel Xeon, 12GB Ram'e sahip MacPro ile çalışıyorum fakat bilgisayar performansının çok altında çalışıyor. Activity Monitor'unde de tek bar olarak gözüküyor. Bunun nedeni nedir arkadaşlar, bu sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
2 x 2,4 GHz 6-Core Intel Xeon, 12GB Ram'e sahip MacPro ile çalışıyorum fakat bilgisayar performansının çok altında çalışıyor. Activity Monitor'unde de tek bar olarak gözüküyor.
Bunun nedeni nedir arkadaşlar, bu sorunu nasıl çözebilirim?
Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.