Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1283
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SAMSUNG 55JU6070 Nasıldır?
E
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Samsung canlı Chat ile kafamdaki soruları yetkili kişiye sordum;
- TV TRT 4K'yı sorunsuz açabiliyor.
- Samsung'un akıllı kumandasını desteklemiyor.

- Harici başka bir Klavye Mouse takabilir miyiz dedim, Hayır takamazsınız dedi ancak cevap pek güven vermediği için sizlere danışmak istedim.

Samsung bayisinde 3150, 3200 TL civarına bulunabiliyor televizyon. Bu kadar para verince, internette dolaşması da kolay olsun diye akıllı kumanda istiyorum ancak bu model akıllı kumanda yok.

Ancak harici olarak başka markaların sattığı air mouse bu tv ile uyumlu mudur?
Hadi bunu da geçtim, normal bi kablosuz kalvye veya fare takılabiliyor mu? Cihaz tanıyor mu?

BU konuda, aynı tvyi kullanan arkadaşlar bilgilerini aktarabilirse memnun olurum.

Veya aynı fiyat civarında, 55" 4K tv önerileriniz var mıdır, onu alma bunu al diyebileceğiniz?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhant2005 -- 13 Kasım 2015; 11:11:31 >

M
8 yıl
Çavuş

Kardeş ben kullandım o tv ücret iadesi aldım gittim başka tv aldım nedenleri, görüntüsü güzeldi fakat bir arızası vardı panelinde açıklık bende para iadesi aldım akıllı kumanda yok sade 4k var sorunsuz evet ben Klavye Mouse taktım takılıyor ayarlarında da mevcut zaten gösteriyor tanıyor onu söyleyen boş sıkmış yanlız 1m den sonra çalışmıyor Mouse tv dibinde kullanabiliyorsun (mouse kaliteliydi microsoft ) başka sorun var mı

benim evim izleme mesafem 3m gittim 48" aldım JU7500 ne ararsan var tavsiye ederim süper bak araştırmamı burdan paylaştım linkten incele istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_111817561/tm.htm





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet88777 -- 13 Kasım 2015; 11:42:21 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @erhant2005
E
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

teşekkür ediyorum ilginiz için, uzun zamandır araştırmaktayım zaten televizyonları ama yorumları okuyunca insanın kafası karmakarışık oluyor. Bu kadar para veriyoruz o zaman şu da olsun bu da olsun deyince de işin içinden çıkılmıyor.

Bu konuyu bugün açtıktan sonra teknosaya girdim tvlere bakmaya, samsungun bir modeli gözüme çarptı 55JU7000, canlı chat ile samsung uzmanı arkadaşa tüm sorularımı sordum ve cevaplarımı aldım.

özetlemek gerekirse;

- Trt4k çalışıyor yani 60fps'ye kadar dahili uydu alıcısı destekliyor
- 3D var(Aktif gözlük ile izlenebilyior ancak kutudan gözlük çıkmıyor)
- Akıllı kumandası var ve kutudan çıkıyor.(Hareket sensörü ile çalışan istediğim kumanda)
- Harici olarakta istenen aygıt klavye fare gibi bağlanabiliyor.
- Tizen işletim sistemi bulunuyor.

Normalde 4500-5000 TL aralığında satılırken teknoda günlük indirimler ile 3999 TL olduğunu gördüm. Mağazadan teslim alacağım dediğim için 150 TL daha düşüyor sepetteyken dolayısı ile 3850 TL'ye geliyor.

Bunun yanı sıra 3850 TL lik alışveriş yapıldığı için en az 900 TL lik alışverişlerde kullanılmak üzere ve 29.11.2015 tarihine geçerli olan 300 TL lik hediye kuponu veriyor.

İhtiyacım olan ürünler hala olduğu için 300 TL lik hediye çeki ilaç gibi geldi. Dolayısı ile toplamda 3.999 - 150 - 300 = 3.549 TL'ye gelmiş oldu. Ben çok memnunum bu alışverişten, ödemesini yaptım site üzerinden, akşam metro city avm'den teslim alacağım nasipse ;)



E
8 yıl
Yüzbaşı

Hocam 6 7 aydır kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla.. Aynı ürünü alıp önümüzdeki yıldan itibaren kullanmayı düşünüyorum.. Tavsiyeleriniz nelerdir öğrenebilir miyim?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet, mesajı yazdığım zaman almıştım, çok memnunum.
Ben genellikle tv'den internete giriyorum, youtube uygulamasından video izliyorum, bazı film izleme sitelerinden film izliyorum hiç bir sıkıntı olmuyor. Görüntü kalitesi de çok güzel, kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca kumandası da harika.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: erhant2005

Evet, mesajı yazdığım zaman almıştım, çok memnunum.
Ben genellikle tv'den internete giriyorum, youtube uygulamasından video izliyorum, bazı film izleme sitelerinden film izliyorum hiç bir sıkıntı olmuyor. Görüntü kalitesi de çok güzel, kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca kumandası da harika.

diğer marka ve model 55 inch televizyonlara göre kenar çerçeveler biraz daha kalın gibi görünüyor sanki..rahatsız ediyor mu sizi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

beni rahatsız etmiyor, kimseyi de etmez diye düşünüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @TheSeyTan1907
C
geçen yıl
Yüzbaşı

bu televizyonu hala kullanan var mı ?

bendekinde görüntü bozuldu pembe geliyor renkler, nasıl düzeltebilirim ? fabrika reseti dahil herşeyi denedim ama pembe renk problemini çözemedim.

servis menüsüne giren varsa orjinal ayarların resimlerini atabilir mi ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.