Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
413
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vucut Gelistirme Tavsiye
E
11 yıl (95 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Selamlar arkadaslar. Bu 2 sene icersinde spora cok agirlik verebilcegim zaman dilimi var ve sizden bazi tavsiyeler istiyorum. Oncesinde spor gecmisim var fakat birakinca biraz yaglandim. Eskisine gore biraz da gucum dustu,macfite kaydoldum ve sizden tavsiye istiyorum kas kutlesi olusturmam icin ne tur bir diyet uygulamam gerekir ? Hangi supplementleri kullanmam gerekir ? Yardimci olursaniz sevinirim.

Bu arada 1.81 boy 78 80 arası kilo yasimda 22

Tesekkurler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eng- -- 11 Kasım 2015; 3:33:39 >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

H
11 yıl (5878 mesaj)
Yüzbaşı

Tek tek yazamam fakat yeni basladigin icin savas cebeci bulking 1 diyetini uygulayabilirsin kendine göre ayarliyarak ileri seviye bi bulk programi o youtube yaz cikar



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.