mrb arkadaslar ben eskiden win 7 kullanıyordum hiç onda donma vb. olmadı.Taaki win 8.1 geçene kadar arkadaslar oyun oynarken birsey izlerken donup kalıyor hiiiiiiç tepki vermiyor bilgisiyar.Resetlemek zorunda kalıyorum. herşey güncel ekran kartı vs. bu neden olabilir acaba lütfen yardım edin
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
hmmm bide kasanın ön kısmında yeşil ve kırmızı led lamba varya işte o kırmızı lamba pc donduğu zaman sürekli yanıyor. normalde kırmızı lamba yanıp yanıp sönmesi lazım acaba hdd ile alakası olabilirmi ?
Sorun donanım uyumsuzluğundan kaynaklı bence. Benim ekran kartı Windows 10 la kendisinden uyumlu değil modlu sürücülerle kullanıyordum ve haftada 1 mutlaka donma sorunlarıyla karşılaşıyordum ya öyle tepkisiz kalıyor yada blue screen veriyordu. Windows 8 de böyle bişey hiç olmadı. Windows 8 de şuan sorunum yok.
arkadaslar oyun oynarken birsey izlerken donup kalıyor hiiiiiiç tepki vermiyor bilgisiyar.Resetlemek zorunda kalıyorum.
herşey güncel ekran kartı vs. bu neden olabilir acaba lütfen yardım edin
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu mesajda bahsedilenler: @realbrutal , @qwerty38 , @Emin-Firtina , @CyBeRAli