Merhaba arkadaşlar bu konuyu "sağlıklı yaşam" başlıklı yere atmıştım aslına ama pek aktif biryer degil sanırım, o yüzden burada paylaşıyorum.
Zamanında lisanslı basketbolcuydum okul durumları falan vs. derken bırakmak zorunda kaldım zaman içinde kilo aldım, sigaraya başladım. Artık vücudumu eski haline getirmek istiyorum 18 yaşındayım 1.80 boy 115 kiloyum. Çok uzun zamandır sağlıksız yaşıyorum, önerilerinizi bekliyorum. Koşmak istiyorum aslinda bi sakıncası olur mu kalple ilgili falan? Dediğim gibi çok hantallaştım çünkü. Haftada kac gun ve hangi aralıklarda kosmaliyim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Vaktin varsa kilonu 95 civarına getirene kadar koşmak yerine 1 saat yürümesi tavsiye ederim hocam...Yürüyüş yaparken 40 dakikadan sonra vücudun direk yağ yakmaya başlar günde 20 dakika bu sekilde yağ yaksan yürüyüşle sağlıklı kilo vereceğini dusunuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARUNnars -- 17 Ekim 2015; 15:44:34 >
Hergün 7km yürü günde 2 kez tam doyma yaklaşık 1500 kalori al zayıflamaya başlarsın. Ben öyle yapıyorum. Boyumu tam bilmiyorum 1.75 ila 1.80 arası galiba ama son zamanlarda hızlı uzuyorum bu yüzden birazda uzamaktan yavaş kilo veriyorum 78 kiloydum 3 haftadır böyle yapıyorum 76 kilo civarına düşebildim. Sen daha hızlı düşersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRebeliousTR -- 17 Ekim 2015; 0:49:09 >
Zamanında lisanslı basketbolcuydum okul durumları falan vs. derken bırakmak zorunda kaldım zaman içinde kilo aldım, sigaraya başladım.
Artık vücudumu eski haline getirmek istiyorum 18 yaşındayım 1.80 boy 115 kiloyum.
Çok uzun zamandır sağlıksız yaşıyorum, önerilerinizi bekliyorum.
Koşmak istiyorum aslinda bi sakıncası olur mu kalple ilgili falan? Dediğim gibi çok hantallaştım çünkü.
Haftada kac gun ve hangi aralıklarda kosmaliyim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >