Benim telefonum zenfone 2. Önceden hearthstone'u rahatsız etmeyecek ufak takılmalarla sorunsuz oynayabiliyordum. Bildiğiniz gibi geçenlerde oyunun motoru değişti ve 1gb lık güncelleme geldi(pc için) bu güncellemeyle eş zamanlı olarak gelen android versionunun güncellemesinden sonra rahatsız edici takılmalar başladı telefonda. Klasik android sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum çünkü telefona recovery dan format atıp sıfırdan yükledim oyunu. Yine oynanıyor ama efektli speller falan atıldığında (frosbolt vs.) oyunda takılmalar oluyor. Sizde durum nasıl? Genel olarak herkeste sıkıntılar baş gösterdi mi yoksa sadece bende mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.