bende 2010 3,16 ya 18" jant ve önlere 225/40/18 arkaya 255/35/18 lastik taktım ama jant alırken çok araştırdım. replikalar riskli bunlar içinde 3 markanın daha güvenli olduğuna kanaat getirdim ve aldım.
esenler de arıcıoğlu jantın sattığı könig marka yine arıcıoğlunun kendi ithal ettiği çin markası jantlar son olarak aksaray/istanbulda islam oto nun getirttiği rc racing marka.
bu üçünü diğer piyasa malı jantlara göre daha dayanıklı olduğu sonucuna vardım ve m4 model jantı rc racing marka aldım yaz başında. sorunsuz kullanıyorum balans falan yok. ancak alternatif olarak maslak sanayide ipekyolu jant ile de görüşebilirsiniz onlarda kaliteli ürünler satıyor.
son olarak runflat lastik takacaksanız jantın içinde EH2 kodu olanları almak zorundasınız aksi halde jant eğrilme ve kırılma riski büyük. hiçbir markada EH2 yok sadece orijinal jantlarda var bilginize.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >