Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
538
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni ekran kartı sorunu (Acil Uzmanlar Buraya)
S
11 yıl (22 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım ama kabloyu taktığımda ekrana görüntü gelmiyor. Yani turuncu ışık yanıyor sürekli. Ekran kartını çıkarıp onboard'a taktığımda açılıyor ve zar zor Bios'a girdim (ekran kartı takılı haldeyken, onboard'a taktığımda da ekrana görüntü gelmiyor). Bios'ta bunun bi ayarı varmı? Lütfen acil yardım edin.

Ekran kartı: Asus Amd Radeon R7 240 128Bit DDR3 (DX12)
Anakart: M625A SIS662
PSU: 350W (Bu parçada sorun yok başka psu'yla denedim sonuç aynı)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saka143 -- 29 Eylül 2015; 19:57:37 >

P
11 yıl (18124 mesaj)
Yarbay

iyi takamıyorsundur güç kaynağını bir kablosu çıkmıştır


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @saka143
E
11 yıl (7224 mesaj)
Yarbay

S
11 yıl (22 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

PCI-Express x16 slotu var ona takıyorum. Dediğiniz şeyi bilmiyorum ama uzmanlara sorduğumda bir sorun olmayacağını söylemişlerdi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Tuoni
P
11 yıl (12503 mesaj)
Yarbay

Su anakartin markasi modeli yokmu ustunde yazar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
11 yıl (7224 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: saka143

PCI-Express x16 slotu var ona takıyorum. Dediğiniz şeyi bilmiyorum ama uzmanlara sorduğumda bir sorun olmayacağını söylemişlerdi.

önceki mesajımdaki linke bak adam cpu-z programı ile resim atmış mainboard kısmında agp yazıyor.agp pcie'den önce kullanılan girişin ismidir.sen de aynı şekilde cpu-z programını indirip bize resim atabilirsin.modeli yanlış biliyor olabilirsin.doğru biliyorsan bile o anakartın pcie girişlisini de yapmış olsalar bile çok eski bir anakart ve eski anakartlar yeni ekran kartlarında özellikle pcie 3.0 ise bu tip sorunlara yol açabiliyor.



P
11 yıl (56 mesaj)
Onbaşı

aldığın ekran kartı büyük ihtimalle bozuk , hatalı göndermiş olabilirler R7 240 larda böyle hatalar çok fazla oluyor diye duymuştum gönerin yenisini yollasınlar .




Bu mesajda bahsedilenler: @saka143
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.