Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1357
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Modem tavsiyesi?(internet probleminden dolayı)
E
11 yıl (1013 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar alttaki linkteki buffalo modem var şuan elimde ttnet adsl 16mbit 50gb akk li sınırsız internet kullanıyorum. 2 pc 6 cep telefonu ve smart tv baglı modeme tümü kablosuz olarak bağlı. Sorunum şu tüm cihazlarda internet erişimi kesiliyor kullanırken modemi aç kapa yapıyorum düzeliyor bir süre sonra yine gidiyor. Günde 20 defa modem aç kapattan fenalık geldi. Sorunun modemden olduğunu düşündüğüm için modem almayı düşünüyorum.

100-200 tl arası ağ yükümü kaldıracak donma kesilme yapmayacak wifi çekim performansı yüksek stabil bir modem arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir.

http://www.buffalo-technology.com/products/network-devices/300mbps-wireless-n/routers/airstation-nfiniti-high-power-gigabit-broadband-adsl2-modem-router/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

_
11 yıl (4567 mesaj)
Yarbay

Airties 5750 olabilir. Torrent özelliği yok illa olsun derseniz 5760 olur ama 350 civarı o modelde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl (1013 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

Airties 5750 olabilir. Torrent özelliği yok illa olsun derseniz 5760 olur ama 350 civarı o modelde.

Torrente ihtiyacım yok hatta 802ac yede ihtiyacım yok bildigim kadariyla bağladığım cihazlar hep 802n destekli. Wifi iyi çekmesi, internetin donmaması- kesilmemesi, yüksek ping değerleri çıkmasın istiyorum 802n de hız olarak işimi görür başka özelliğe gerek yok.

Bu verdiğiniz modellerde harici anten yok çekim gücü olarak antenli modellerden 2.4 bandı için fark yaparmı birde çekmeme sorunu ile uğraşmayayım.

Cisco modemler için stabil sorunsuz diyorlar bir fikriniz varmı. Başka tavsiyeleriniz varmı. Teşekkür ederim ilginiz için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
11 yıl (4567 mesaj)
Yarbay

Ben 1 haftadır 5760 kullanıyorum. Modem anteni içinde olmasına rağmen evin önündeki 4 şeritli yolun karşısından çekiyor. Çekim gücü olarak çok fark olmaz 5750 ile.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Elektrox
F
11 yıl (9439 mesaj)
Yarbay

E
11 yıl (1013 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Aklımdaki modemlerden birisiydi tesekkur ederim. Sade, fazla özelliği olmayan bir modem bundan dolayı stabil çalışacaktır.




Bu mesajda bahsedilenler: @FreeRun
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.