merhaba arkadaşlar, sistemim imzada yazılı. problem durup dururken oldu. bilgisayar birden bire çift kanal bellek kullanırken açılmamaya başladı. ilk başlarda farklı cpu ve ram tespit edildi ve bios default ayarlara alındı uyarısı almaya başladım. bios pili zayıfladığını düşünerek pili değiştirdim ama bir işe yaramadı. sistem çift kanal çalışırken kendi kendine açılıyor bios ekranı gelmeden kapanıyor tekrar açılıp kapanıyor ve bu böyle devam ediyor. ramlerden birini çıkarınca sorun yok. ramleri farklı soltlarda denedim farklı frekans ayarlarında denedim sonuç değişmedi. ramleri başka bilgisayarda denedim ve çalıştı yani hiçbir sorun çıkarmadı. acaba sorun anakartda mı? biosu da en son güncellemiştim. lütfen bir yardım arkadaşlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.