Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1652
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cpu artışı bir anda
I
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar sanırım Dh'de bir sıkıntı var sayfalarda gezerken cpu hızla artış gösteriyor ve bu artış sadece dh sayfasında oluyor diğer tarayıcılarda bir problem yok bu yüzden kasmalarda meydana geliyor laptop kullanıyorum normalde hiç böyle bir sıkıntı yoktu. Hem fan çok hızlı çalışıp ısı artıyor hemde sayfalarda kasma oluyor diğer web sitelerinde böyle bir sorun yok hangi sayfayı açarsam bu sıkıntı devam ediyor.


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
10 yıl
Yüzbaşı

bende de oluyor



I
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sanırım Sistemsel bir hata olabilir önceden yoktu çünkü bu durum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yüzbaşı

S
10 yıl
Yüzbaşı

Aynen bendede oluyor



F
10 yıl
Teğmen

Yav bende google da bile yapıyor ie dahil hepsinde yapıyor takma kafana 5kez formatladım bizim emektarı yine aynı

Edit: **** bide google quick scroll eklentilerini yükle bence



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

İyi hoş takma diyon ama kasıyor normalden fazla Scroll yaparken belli ediyor kendini bu seferde forumdan soğutuyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @abin302
X
10 yıl
Teğmen

Hepsi premium satışı için



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
10 yıl
Binbaşı

15 Days Coming soon.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.