Bilgisayarcı işlemciyi değiştirmiş ve işlemcinin fanı da değişmiş ancak şöyle bir durum var. İşlemcinin fanını anakarta bağladığımız vidalardan biri yok. 3 tane vida var. Vida olmayan yere baskı uygulamadığımda bilgisayar 5 saniye sonra kapanıyor. Eğer vida olmayan yere baskı uygularsam (elimle) bilgisayar açılıyor ve düzgün çalışıyor ama elimle baskıyı kaldırdığımda kapanıyor. Vida olmayan yere ne yapabilirim? Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
İşlemcinin fanını anakarta bağladığımız vidalardan biri yok. 3 tane vida var. Vida olmayan yere baskı uygulamadığımda bilgisayar 5 saniye sonra kapanıyor. Eğer vida olmayan yere baskı uygularsam (elimle) bilgisayar açılıyor ve düzgün çalışıyor ama elimle baskıyı kaldırdığımda kapanıyor. Vida olmayan yere ne yapabilirim?
Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.