Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
847
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AMD 8730M sürücü çıkmazı
V
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar ne yapsam bir türlü bilgisayara harici ekran kartının sürücüsünü tanıtamadım.Hemen hemen yapmadığım bir şey kalmadı.Önceden format atınca kendiliğinden belirirdi.Şimdi görmüyor laptop.Sorun donanımsal mı acaba? Desem laptop kullanıyorum böyle bir şeyin olması söz konusu olur mu?

Denemeler:Format atımı,Sistem Güncelleme,Bilgisayarı Güvenli Modda Başlatma,Bios Güncelleme,Laptop Ana Sayfasından Güncel Driverları İndirip Deneme,Ekran Kartı Sitesinden Deneme

Bazen Catalyst Setup'ı ile yükleme yapılıyor ama yine de sürücü belirmiyor aygıt yöneticisinde.Bazen ise yüklenmiyor, resimdeki gibi hata veriyor.

Diğer tüm driverlar güncel ve yüklü.:(:(:(:(:(

DELL 15R 5521
Sistem=Windows 8.1 Pro
Not=Önceden bu sistemde bu konuda bir sorun olmamıştı
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



M
9 yıl
Yarbay

dell in sitesine girip onboard intel ekran kartının driverını indirip kurun
bir de öyle bakın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Teğmen

Bende de 8670M modeli vardı çözene kadar neler çektim DDU ile ekran kartının driverini sil öncelikle daha sonra AMD'nin sitesinden uygun driveri indir kurulum sırasında önce kaldır kısmını seç kaldırma işlemini yapsın daha sonra tekrar temiz kurulum yap bende çözüldü inşallah sende de çözülür.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.